بواسیر و مشکلات آن

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

درمان هموروئید با لیزر نیز به عنوان یک نوع هموروئیدکتومی لیزری شناخته شده است که کل فرآیند درمان در آن با اشعه لیزر انجام می‌شود.

درمان هموروئید یا بواسیر با لیزر

درمان هموروئید با لیزر

انعقاد مادون قرمز (IRC) یک روش غیر جراحی کم‌تهاجمی درمان هموروئید است که به سرعت و به طور گسترده به عنوان یک خط درمانی مؤثر با استقبال مواجه شد و بر سایر روش‌ها پیشی گرفت. یک روش غیر جراحی کم‌تهاجمی درمان هموروئید است که به سرعت و به طور گسترده به عنوان یک خط درمانی مؤثر با استقبال مواجه شد و بر سایر روش‌ها پیشی گرفت. قابل تحمل بودن، مشکلات و عوارض کمتر ناشی از آن سبب ترجیح آن بر سایر روش‌ها شد. در روش مادون قرمز با استفاده از تماس یک پروب کوچک در ناحیه‌ی بالایی عروق متورم هموروئید و تاباندن نور مادون قرمز به مدت یک ثانیه، رگ بالایی هموروئید را منقبض و سپس منعقد می‌کنند تا خونرسانی به هموروئید قطع شود. در واقع حرارت ناشی از این نور ناحیه را می‌سوزاند و خشک می‌کند. در این روش همانند مسدود کردن رودخانه‌هایی که به یک دریاچه ختم می‌شوند می‌توان منجر به خشک شدن دریاچه شد.
روش انعقاد مادون قرمز برای هموروئید های کوچک و متوسط و انواع بواسیر داخلی که با درد و خونریزی همراه هستند و به درمان‌های علامتی پاسخ نمی‌دهند، بسیار کارآمد و مناسب است.
انعقاد مادون قرمز علاوه بر کم‌هزینه بودن، نیازی به بستری شبانه در بیمارستان ندارد و می‌تواند حتی به صورت سرپایی در مطب دکتر بواسیر انجام شود. این روش از اسکلروتراپی مؤثرتر و از روش رابربند زود بازده‌تر است و سریع تر نتیجه می‌دهد. انعقاد مادون قرمز نیاز به آمادگی قبل از عمل خاصی ندارد و طی ده دقیقه انجام می‌شود، اما بسته به شدت آسیب ممکن است نیاز به تکرار آن برای پوشش تمام نواحی باشد.
به جز احتمال احساس اجابت مزاج بلافاصله پس از عمل به دلیل تحریک کانال مقعد و کمی خونریزی عارضه‌ی دیگری وجود ندارد. استفاده از حمام نشسته آب‌ گرم و مصرف ملین برای نرم شدن مدفوع و راحت‌تر شدن اجابت مزاج به کاهش ناراحتی پس از انعقاد مادون قرمز کمک می‌کند.
به منظور پیشگیری از بازگشت مجدد هموروئید در فرد، تغییر در شیوه‌ی زندگی با اضافه کردن فیبر بیشتری به رژیم غذایی، مصرف مایعات فراوان، ورزش روزانه و کاهش وزن اضافی توصیه‌ی می‌شود.

مطالب مرتبط : برای درمان بواسیر، شقاق، فیستول، کیست مویی به چه پزشک متخصص مراجعه کنیم؟

  • آرمیتا زمانی

شکل ظاهری و عکس بواسیر خارجی و داخلی در زنان و مردان

عکس بواسیر خارجی و داخلی در زنان و مردان

تصویر فوق نمایی نزدیک از رکتوم و مقعد را نشان می دهد. همان طور که مشاهده میکنید در دو تصویر بالا به طور کامل نشان داده شده است که در هنگام بروز هموروئید چه اتفاقی رخ می دهد.

هموروئید زمانی به وجود می آید  که مویرگ ها و رگ های ناحیه ی مقعد شما در اثر فشار شدید دچار التهاب، کشیدگی و پارگی می شوند. این فشار می تواند ناشی از عواملی مثل یبوست ، چاقی و بارداری باشد.

بواسیر بسته به اینکه در رگهای کدام ناحیه از مقعد رخ می دهد به دو نوع داخلی و خارجی دسته بندی می شود که در تصویر بالا کاملا نمایان است.

عکس سمت راست نمایی از دیواره ی داخلی و قسمت خارجی مقعد را نشان می دهد.

در این تصویر یک بواسیر خارجی را مشاهده می کنید. بواسیر خارجی هنگامی رخ می دهد که بر رگهای ناحیه ی خارجی مقعد فشار بیش از اندازه ای وارد می شود و به دنبال آن این رگها دچار التهاب و پارگی می شوند. اگر به تصویر دقت کنید در قسمت انتهایی تصویر راست یک بیرون زدگی قابل مشاهده است. این بیرون زدگی ها در اثر التهاب و از هم گسیختگی دیواره ی رگهای مقعد به وجود می آیند .

در بواسیر نوع خارجی بیرون زدگی های گوشتی شکل و نامنظم در اطراف مقعد قابل رویت است.

از آنجایی که تعداد گیرنده های درد در قسمت خارجی مقعد بسیار بیشتر است این نوع هموروئید با درد بسیار زیادی همراه است و شخص در حین دفع مدفوع با خونریزی و درد زیادی مواجه می شود.

عکس سمت چپ نمایی از بواسیر داخلی را نشان می دهد.

همان طور که در تصویر فوق  مشاهده می کنید محل قرار گرفتن رگی که دچار آسیب و التهاب شده است در قسمت داخلی مقعد و درون رکتوم است از این رو این نوع هموروئید علائم و نشانه های ظاهری زیادی به همراه ندارد. در چنین بواسیر هایی بیرون زدگی و خونریزی مشاهده نمی شود و از آنجایی که تعداد گیرنده های درد در قسمت داخلی مقعد بسیار کمتر است با درد زیادی همراه نیست.

بواسیر داخلی ممکن است تا مدت ها علائم و نشانه های خود را نشان ندهد و در اغلب موارد  شخص به وجود آن پی نمی برد. در بسیاری از بواسیرهای داخلی خونریزی داخلی رخ می دهد و در نتیجه شخص بدون آنکه متوجه شود دچار کم خونی شدید می گردد و در بیشتر موارد علت آن را هم نمی توانند پیدا کنند. بواسیر داخلی خطر ابتلا به کم خونی و فقر آهن را به دنبال دارد.

عکس بواسیر خارجی و داخلی

در  تصویر بالا التهاب و از هم گسیختگی رگ های اطراف ناحیه ی مقعد به خوبی قابل مشاهده است.

عکس بیرون زدگی بواسیر

در بالا عکس بیرون زدگی بواسیر یا ترومبوزه را در بواسیر خارجی مشاهده می‌کنید.

  • آرمیتا زمانی
طراحی سایت
طراحی سایت با برنامه نویسی اختصاصی
www.webcando.ir

تابلو سازی
خدمات تابلو سازی پرکاس
perkasco.com

درمان بواسیر
درمان بواسیر با آخرین متد
clinicdarman.com/بواسیر-هموروئید/درمان-بواسیر/

شبیه ساز پرواز
خرید تجهیزات پرواز و شبیه سازی
www.irfly.ir

درمان هموروئيد با لیزر
درمان بواسیر با لیزر و هموروئید
clinicdarman.com/بواسیر-و-هموروئید/جراحی-هموروئید/

طراحی دکوراسیون داخلی
طراحی دکوراسیون داخلی و منزل چید فرم
www.chidform.com/

نمای چوب
ترمووود و چوب نمای شرکت بریج
www.bridgeco.ir/

شقاق چیست
همه چیز درباره شقاق
www.darmancolorectal.com/fissure

فیشر
همه چیز درباره فیشر
www.darmancolorectal.com/fissure


طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
www.webcando.ir/web-design/marketing-site-design.html